Emondoare de inaltime HT 101
 • Emondoare de inaltime HT 101

Emondoare de inaltime HT 101

2.669,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Emondoare de inaltime HT 101 profesional cu motor STIHL patentat , 4-MIX. Este alimentat cu un amestec de benzină şi ulei. Mâner telescopic, practic, cu o lungime de 270-390 cm. Sunet plăcut, putere de antrenare excelentă. Mai puţine emisii de gaze, decât un motor în doi timpi. Pentru lucrări de întreţinere a pomilor, de pe sol la o înălţime de cca 5m.

Date tehnice Emondoare de inaltime HT 101

Capacitate cilindrică cm³ 31,4
Greutate kg 1) 7,6
Lanţ pentru motoferăstrău Oilomatic pas/tip 1/4" Picco Micro 3
Lungime a tăieturii cm 30
Lungime totală cu garnitura de tăiere cm 270 - 390
Nivel de vibraţii stânga/dreapta m/s² 2) 3,7/5,5
Putere kW/CP 1,05/1,4
Nivel de presiune acustică 3) 89,0
Nivel de putere acustică dB(A) 3) 104

1) fără şină/lanţ 2) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s² 3) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))

Dotare Emondoare de inaltime HT 101

 • Centură de purtareZoom
  Centură de purtare

  Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie. Întrebaţi distribuitorul Dvs. specializat.

 • Tijă telescopicăZoom
  Tijă telescopică

  Cu tija telescopică practică, ce poate fi extinsă de la 2,70m până la 3,90m, puteţi reteza fără efort, de la nivelul solului, chiar şi crengi aflate la 5m înălţime.

 • Ochelari de protecţieZoom
  Ochelari de protecţie

  Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. (similar imagine)

 • Pompă manuală de combustibilZoom
  Pompă manuală de combustibil

  Pompa de combustibil suplimentară este integrată în carburator cu economie de spaţiu, transportând combustibil în carburator înainte de pornire printr-o o simplă apăsare cu degetul mare. Astfel se reduce clar numărul curselor de pornire după o pauză de utilizare mai îndelungată a maşinii.

 • Mâner multifuncţionalZoom
  Mâner multifuncţional

  Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mânerul multifuncţional. Comanda aparatului este simplă şi sigură - mâna rămâne pe mâner.

 • Sistem anti-vibraţiiZoom
  Sistem anti-vibraţii

  Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

Service Stihl Stihl
2017-01-19