Motocoasa STIHL FS 240 2
 • Motocoasa STIHL FS 240 2
 • 3CP 37

Motocoasa STIHL FS 240 2,3CP 37,7cm³

3.090,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Motocoasa STIHL FS 240 2,3CP 37,7cm³ fiabilă, rezistentă şi îmbunătăţită din punt de vedere ergonomic. Cu motorul economic cu tehnologie 2-MIX. Ideală pentru lucrări de cosire în agricultură şi grădinărit.

Date tehnice Motocoasa Motocoasa STIHL FS 240 2,3CP 37,7cm³

Cap Taietor Cutit pentru desis 250-3
Capacitate cilindrică cm³ 37,7
Capacitatea rezervorului l 0,75
Greutate kg 1) 7,4
Lungime totală m 2) 1,81
Putere kW/CP 1,7/2,3
Nivel de presiune acustică dB(A) 3) 98,0
Nivel de putere acustică dB(A) 3) 108,0
Nivel de vibraţii stânga/dreapta m/s² 4) 5,2/4,9

1) fără dispozitiv de tăiere / protecţie 2) fără unelte suplimentare 3) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) 4) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²

Dotare Motocoasa STIHL FS 240 2,3CP 37,7cm³

 • CompensatorZoom
  Compensator

  Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grijă ca în caz de murdărire a filtrului de aerului să nu intervină o supralubrifiere a amestecului. În felul acesta eficienţa rămâne constantă un timp mai îndelungat. Filtrul trebuie curăţat abia când este încărcată 80% din suprafaţă. Astfel sunt posibile utilizări foarte îndelungate fără întrerupere.

 • Reglajul mânerului fără scule suplimentareZoom
  Reglajul mânerului fără scule suplimentare

  Ghidonul de cosit ergonomic poate fi ajustat individual pentru fiecare utilizator fără unelte, cu ajutorul unui şurub de fixare (imaginea prezintă un dispozitiv de tăiere).

 • Mâner tip ghidonZoom
  Mâner tip ghidon

  Mânerul dublu este denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei în timpul cositului, putând fi reglat cu ajutorul unui şurub de strângere. La motocoasele şi uneltele de tăiere mânerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.

 • Mâner multifuncţionalZoom
  Mâner multifuncţional

  Mânerul multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur - mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă. (similar imagine)

 • Ochelari de protecţieZoom
  Ochelari de protecţie

  Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. (similar imagine)

 • Sistem antivibraţiiZoom
  Sistem antivibraţii

  Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe. (în imagine unealta de tăiere)

Service Stihl Stihl
41472000164
5 Produse
2017-01-19