Robot de tuns iarba MI 632.0 Viking
 • Robot de tuns iarba MI 632.0 Viking

Robot de tuns iarba Viking MI 632.0

8.399,61 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Robot de tuns iarba MI 632.0 Viking echipat cu un plan dinamic de tăiat iarba şi sistem inteligent de încărcare. Robotul de tuns iarba MI 632 reuşeşte să întreţină suprafeţe de până la 3000 m² într-un timp scurt. Dumneavoastră spuneţi când, iar robotul tunde - de exemplu o suprafaţă de 1.000 m² în interval de o săptămână, cu timp de lucru efectiv de 13,5 ore. În cadrul intervalului de timp fixat - aşa-numitul timp activ - utilajul decide singur, dacă să recupereze procesul de tăiere întrerupt (de ex. din cauza ploii) la un moment dat, mai târziu.

Date tehnice Robot de tuns iarba MI 632.0

Suprafata optima de gazon m² 1.000
Numar de rotatii U/min 3.150
Suprafata maxima de gazon m² 3.000
Latime de taiere cm 30
Capacitate acumulator Wh 130
Timp de lucru min 90
Greutate kg 12,1

Dotare Robot de tuns iarba MI 632.0

 • Stația de andocareZoom
  Stația de andocare

  Dacă plouă sau se descarcă acumulatorii, robotul de tuns iarbă se deplasează singur în stația de andocare și își reîncarcă acumulatorii. Datorită sistemului său inteligent de încărcare, robotul de tuns iarba decide singur dacă este nevoie de o încărcare rapidă din cauza necesității de continuare a operațiunii de tăiere, sau dacă acumulatorul urmează să se încarce în modul normal - adică economic.

 • Consolă detașabilă de comandăZoom
  Consolă detașabilă de comandă

  Partea de comandă cu diplay LCD luminos poate fi detașată de utilaj. Pentru programare nu aveți nevoie să vă aplecați, putând să vă comandați utilajul și manual.

 • Mecanism de mărunţireZoom
  Mecanism de mărunţire

  În timpul cositului, iarba tăiată este mărunțită fin, fiind redată apoi din new solului împreună cu substanțele sale nutritive. Cuțitul rezistent de tocat rămâne extrem de mult timp ascuțit. La fiecare oprire a cuțitului, sensul de rotire se schimbă automat, asigurând astfel o uzură uniformă. Dacă totuși trebuie înlocuit cuțitul, acest lucru se poate face fără alte instrumente

 • Protecția integrată anti-furtZoom
  Protecția integrată anti-furt

  Pentru a nu fi nevoie să vă țineți iMow-ul legat cu lanț în curte, acesta emite un semnal acustic de avertizare, dacă este mișcat, lovit sau ridicat neautorizat.

 • Roți cu profil de tracțiuneZoom
  Roți cu profil de tracțiune

  Vă puteți baza pe utilaj și în zone cu vegetație deasă și pe terenuri accidentate, precum și cu înclinații ușoare (până la 35 %). Roțile profilate sunt nu doar silențioase, ci au și funcție de autocurățare

 • Pachetul de livrare MI 632Zoom
  Pachetul de livrare MI 632

  Stație de andocare, cuțit de cosit, fir perimetral (150 m), cuie de fixare (200 bucăți), mufe de conectare (2 bucăți), cleme de conectare (3 bucăți)

Dotare ulterioară

 • Parasolarul iProtectZoom
  Parasolarul iProtect

  În zonele foarte însorite, protecția solară optimă aduce beneficii practice: aceasta vă protejează sistemul iMow de căldură, prelungind prin aceasta considerabil durata sa de viață.

Service Viking Viking
63090111400
2017-01-19