Mașină de găurit cu coroană diamantată 2500W - MAKITA DBM230
  • Mașină de găurit cu coroană diamantată 2500W - MAKITA DBM230

Mașină de găurit cu coroană diamantată 2500W - MAKITA DBM230

7.608,00 lei
cu TVA
DBM230
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA DBM230

Descriere MAKITA DBM230 Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Mașini de găurit, Mașini electrice de găurit cu coroană diamantată. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Mașină de găurit cu coroană diamantată 2500W DBM230 se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Reductor mecanic cu 3 trepte de turație.

Accesorii MAKITA DBM230

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Mașină de găurit cu coroană diamantată 2500W - MAKITA DBM230 se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.    
DBM230
2019-06-30