Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking
 • Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking

Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking

4.699,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking puternică pe benzină, cu dotare confort, pentru suprafeţe de gazon de până la 2000 mp. Carcasă robustă din aluminiu cu şipci de protecţie schimbabile. Confortul de mânuire este datorat tracţiunii de tip Vario, reglabilă continuu şi frânarea cuţitelor prin cuplare. Ideală pentru utilizare multilaterală, pentru utilizatori pretenţioşi.

Date tehnice Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking

Suprafaţă de gazon m² 2.000
Tipul motorului B&S Serie 675 RS
Lăţime de tăiere cm 48
Înălţime de tăiere mm 30-85
Volumul coşului colector l 75
Greutate kg 47

Dotare Masina de tuns iarba MB 650-0 VS Viking

 • Tracţiune roţiZoom
  Tracţiune roţi

  Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)

 • VIKING-BBC (Cuplaj cu frână pentru cuţite)Zoom
  VIKING-BBC (Cuplaj cu frână pentru cuţite)

  Cuplajul cuţitelor VIKING permite cuplarea şi decuplarea cuţitului cu motorul în funcţiune. Acest lucru oferă avantajul că motorul nu este nevoie să fie oprit pentru golirea coşului de colectare a ierbii. De asemenea cositoarea poate fi deplasată cu mecanismul de rulare, fără ca cuţitul să fie în funcţiune. (similar imagine)

 • Cuţit în formă de morişcăZoom
  Cuţit în formă de morişcă

  Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)

 • Carcasă din aluminiuZoom
  Carcasă din aluminiu

  Greutatea redusă şi stabilitatea ridicată evidenţiază carcasa din aluminiu. Suprafeţele acoperite prin pulverizare, cărora combustibilii şi coroziunea nu le pot face nimic, îşi păstrează strălucirea timp îndelungat. (similar imagine)

 • Roţi cu rulare uşoarăZoom
  Roţi cu rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

Dotare ulterioară

 • Cuţite multipleZoom
  Cuţite multiple

  Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale VIKING lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă. (similar imagine)

Service Viking Viking
63600113451
2 Produse
2017-01-19