Mașina de tuns iarba Viking MB 253.1 T

2.153,76 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Maşina de tuns iarba MB 253 T vorbeşte de la sine: lăţime de tăiere de 51 cm, coş de colectare iarbă, de mari dimensiuni (55 litri) din material plastic cu indicator al nivelului de umplere şi motor OHV puternic, ceea ce înseamnă o durată îndelungată de funcţionare şi de viaţă a utilajului. În plus MB 253 T are sistem de acţionare a roţilor, acestea fiind cu profil, cu care lucrul devine deosebit de rapid.

Date tehnice

Suprafaţă de gazon m² până la 1.800
Tipul motorului B&S 625 Series E OHV RS
Lăţime de tăiere cm 55
Înălţime de tăiere mm 25-75
Viteza km/h 3,7
Volumul coşului colector l 55
Greutate kg 29

Dotare de serie

 • Tracţiune roţiZoom
  Tracţiune roţi

  Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)

 • Cuţit în formă de morişcăZoom
  Cuţit în formă de morişcă

  Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)

 • Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplereZoom
  Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplere

  La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

 • Roţi cu rulare uşoarăZoom
  Roţi cu rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

VikingMB253.1T
2017-01-19