Mașina de tuns iarba Viking ME 443.1

0,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

Tractoraş compact de tuns iarba, electric, cu rezultate de tăiere excepţionale şi coş de colectare mare. Mobil şi uşor pentru suprafeţe de gazon de până la 800 mp. Kitul de răspândire se poate cumpăra ca şi accesoriu.

Date tehnice

Suprafaţă de gazon m² 600
Lăţime de tăiere cm 41
Putere W 1.400
Înălţime de tăiere mm 30-70
Volumul coşului colector l 60
Greutate kg 21

 

 

Dotare de serie

 
 • Indicator integrat la umplerea coşuluiZoom
  Indicator integrat la umplerea coşului

  La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

 • Roţi de rulare uşoarăZoom
  Roţi de rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare ale Linea S sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

 • Dispozitivul integrat de detensionare a cabluluiZoom
  Dispozitivul integrat de detensionare a cablului

  Sistemul integrat de descărcare prin întindere a cablului fixează bine cablul prelungitor la combinaţia de comutator-ştecher a cositoarelor electrice VIKING.

 
 

Dotare ulterioară

 • Funcţie de muşuroireZoom
  Funcţie de muşuroire

  Dacă se detaşează coşul de colectare a ierbii şi se utilizează ştiftul pentru strat vegetal, cositoarea lucrează în regim de strat vegetal. Pentru aceasta iarba cosită este tocată şi împăştiată omogen pe suprafaţa de gazon - nu mai este nevoie de salubrizare. Acest lucru economiseşte timp şi în acelaşi timp gazonului i se furnizează umiditate şi substanţe nutritive. (similar imagine)

 • Cuţite multipleZoom
  Cuţite multiple

  Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale VIKING lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă.

2017-01-19