Mașină de debitat cu motor 2T 73cmc - MAKITA EK7301WS
  • Mașină de debitat cu motor 2T 73cmc - MAKITA EK7301WS

Mașină de debitat cu motor 2T 73cmc - MAKITA EK7301WS

5.244,00 lei
cu TVA
EK7301WS
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA EK7301WS

Descriere MAKITA EK7301WS Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Mașini de debitat cu disc diamantat, Mașini de debitat cu motor termic. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Mașină de debitat cu motor 2T 73cmc EK7301WS se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Carburator modificat și valvă newă de decompresie pentru reducerea tendinței de alimentare în exces.
  • Sistem de reducere a noxelor cu rejecție de gaze permițând reducerea consumului de benzină cu până la 15%.
  • Sistem de filtrare în două trepte: filtru MPF și cartuș filtrant de hârtie.
  • Micro Porus Filter.
  • Posibilitatea montării pe un cărucior portabil.
  • CDI: sistem de aprindere cu condensator

Accesorii MAKITA EK7301WS

940827000 ȘURUBELNIȚĂ COTITĂ T27

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA EK7301WS

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Mașină de debitat cu motor 2T 73cmc - MAKITA EK7301WS se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.  
EK7301WS
2019-06-30