Makita 5008MG - Fierăstraie circulare de masă electrice - ForeStore
  • Makita 5008MG - Fierăstraie circulare de masă electrice - ForeStore

Fierăstrău circular 1.800W, 210mm - MAKITA 5008MG

1.034,00 lei
cu TVA
5008MG
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA 5008MG

Descriere MAKITA 5008MG Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Fierăstraie circulare de masă, Fierăstraie circulare de masă electrice. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Fierăstrău circular 1.800W, 210mm 5008MG se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Lumină de lucru tip LED.
  • Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.
  • Reglarea unghiului de tăiere până la 50⁰ cu ghidaj până la 45⁰.
  • Duză pentru conectarea unei instalaţii de aspirare pentru praf.
  • Construcţia din magneziu îl face cel mai ușor fierăstrău din clasa sa.
  • Capacitate mare de tăiere de până la 75,5 mm la 90 .

Accesorii MAKITA 5008MG

164095-8 ROLĂ GHIDARE 5604R

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA 5008MG

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Fierăstrău circular 1.800W, 210mm - MAKITA 5008MG se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.  
5008MG
2019-06-30