Fierăstrău circular de masă 1.650W
 • Fierăstrău circular de masă 1.650W
 • 255mm - MAKITA LS1040N

Fierăstrău circular de masă 1.650W, 255mm - MAKITA LS1040N

1.552,00 lei
cu TVA
LS1040N
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA LS1040N

Descriere MAKITA LS1040N Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Fierăstraie circulare de masă, Fierăstraie circulare de masă electrice. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Fierăstrău circular de masă 1.650W, 255mm LS1040N se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
 • Frână de motor.
 • Reglarea unghiului de tăiere până la 45⁰.
 • Duză pentru conectarea unei instalații de aspirație pentru praf.
 • Carrying handle's are convenient for transportation.
 • Easy to Read Angle Scale
 • Movable sub fence Material can be held widely by turning sub fence to right side.
 • Rigid arm Accurate cutting can be performed.
 • Blocking mechanism at the rest position (for European countries only) Locked at the upper position automatically, released by actuating the lever
 • More efficient chip/sawdust collection. Less ejection toward operater

Accesorii MAKITA LS1040N

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA LS1040N

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Fierăstrău circular de masă 1.650W, 255mm - MAKITA LS1040N se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.    
LS1040N
2019-06-30