Makita AC310H - COMPRESOR CU PRESIUNE RIDICATĂ - ForeStore
  • Makita AC310H - COMPRESOR CU PRESIUNE RIDICATĂ - ForeStore

COMPRESOR CU PRESIUNE RIDICATĂ - MAKITA AC310H

6.556,00 lei
cu TVA
AC310H
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA AC310H

Descriere MAKITA AC310H Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Scule pneumatice, Compresoare. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita COMPRESOR CU PRESIUNE RIDICATĂ AC310H se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Funcţionează cu două tipuri de presiune (ridicată şi normală).
  • Funcţionare silenţioasă.
  • Câte două cuple de ieşire atât pentru presiunea ridicată cât şi pentru cea normală.
  • Bare de protecţie pentru transport în siguranţă.
  • Motor cu inducţie în 4 poli.
  • Nivelul de zgomot redus pentru lucru confortabil.

Accesorii MAKITA AC310H

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA AC310H

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul COMPRESOR CU PRESIUNE RIDICATĂ - MAKITA AC310H se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.    
AC310H
2019-06-30