Makita AC1350 - Compresor 2
  • Makita AC1350 - Compresor 2

Compresor 2,1kW 10 bar 50L - MAKITA AC1350

2.932,00 lei
cu TVA
AC1350
Cantitate

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA AC1350

Descriere MAKITA AC1350 Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Scule pneumatice, Compresoare. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Compresor 2,1kW 10 bar 50L AC1350 se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Dotat cu un rezervor de 50 l ce oferă o capacitate suficientă atât pentru ciocanele pneumatice cât şi pentru alte aplicaţii similare, concomitente.
  • Compresor portabil cu troliu având aplicabilitate pentru o gamă largă de utilizări.
  • Prevăzut cu compresor fără ulei acţionat de un motor electric cu inducție.
  • Easy to manoeuvre complete with wheels
  • Robust construction
  • 2.0HP power output delivering a maximum pressure of 10bar/145psi with a maximum airflow of 240litres/minute
  • Will run all 8 bar Nailers

Accesorii MAKITA AC1350

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA AC1350

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Compresor 2,1kW 10 bar 50L - MAKITA AC1350 se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.    
AC1350

15 alte produse in aceeasi categorie: