Makita AT2550A - Capsator pneumatic 4
  • Makita AT2550A - Capsator pneumatic 4

Capsator pneumatic 4,4-8,3 bar, 25-50mm - MAKITA AT2550A

1.897,00 lei
cu TVA
AT2550A
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA AT2550A

Descriere MAKITA AT2550A Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Scule pneumatice, Capsatoare pneumatice. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Capsator pneumatic 4,4-8,3 bar, 25-50mm AT2550A se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Reglarea în trepte a adâncimii de lucru.
  • Filtru incorporat ce previne accesul prafului și a pulberilor în interiorul mașinii.
  • Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.
  • Protective bumpers protect the workpiece and the machine from scratch or damage.
  • Multi-directional 360 degree exhaust port is designed to direct exhaust air away from operator.
  • Toolless Clearing of Jams

Accesorii MAKITA AT2550A

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA AT2550A

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Capsator pneumatic 4,4-8,3 bar, 25-50mm - MAKITA AT2550A se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.  
AT2550A
2019-06-30