Makita VC3211H - Aspiratoare electrice - ForeStore
  • Makita VC3211H - Aspiratoare electrice - ForeStore

Aspirator 32L cu aspirare umedă şi uscată clasa de absorbţie H - MAKITA VC3211H

4.589,00 lei
cu TVA
VC3211H
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA VC3211H

Descriere MAKITA VC3211H Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Aspiratoare, Aspiratoare electrice. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita Aspirator 32L cu aspirare umedă şi uscată clasa de absorbţie H VC3211H se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Sistem automat de curăţare a filtrelor în timpul funcţionării Gyuppa! Twin.
  • Clasă de absorbţie H pentru particule de praf ce pot cauza boli profesionale.
  • Două moduri de lucru: conectat la o maşină cu furtun de 28mm sau pe funcţia de curăţenie cu furtun de 38mm.
  • Sistem de pornire automată atunci când scula atașată este pornită.
  • Avertizare sonoră în cazul suprasarcinii sau a folosirii modului de lucru greşit.
  • Cuvă din inox cu o rezistenţă sporită.
  • Nivel de zgomot redus.
  • Aspirare umedă și uscată.

Accesorii MAKITA VC3211H

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA VC3211H

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul Aspirator 32L cu aspirare umedă şi uscată clasa de absorbţie H - MAKITA VC3211H se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.    
VC3211H
2019-06-30