Makita VC2512L - Aspiratoare electrice - ForeStore
  • Makita VC2512L - Aspiratoare electrice - ForeStore

ASPIRATOR 21L CU ASPIRARE UMEDĂ ŞI USCATĂ CLASA L - MAKITA VC2512L

1.000,00 lei
cu TVA
VC2512L
Cantitate
Stoc epuizat

  Securitare

Plata comenzilor cu cardul prin procesatori de incredere.

  Livrare in tara

Livrare in toata tara prin curier.

  Livrare proprie

Pentru utilajele cu dimensiuni mari, livrare proprie.

MAKITA VC2512L

Descriere MAKITA VC2512L Produsul face parte din categoria Scule electrice profesionale, Aspiratoare, Aspiratoare electrice. Pentru achizitia online de pe acest site, produsul Makita ASPIRATOR 21L CU ASPIRARE UMEDĂ ŞI USCATĂ CLASA L VC2512L se incadeaza in campania Garantie 3 ani.
  • Sistem Push&Clean care permite curăţarea semi-automată a cartuşului filtrant pentru o funcţionare şi durată de viaţă mai mare.
  • Filtru din lână lavabilă pentru utilizarea atât uscată, cât şi umedă.
  • Sistem de pornire automată atunci când maşina ataşată este pornită.
  • Nivel de zgomot redus.
  • Putere mare de aspirare.
  • Aspirare umedă şi uscată.

Accesorii MAKITA VC2512L

ForeStore distribuitor autorizat MAKITA VC2512L

Prin cercetare și dezvoltare, compania japoneza Makita a devenit un reper mondial in producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Va punem la dispozitie gama completă de scule profesionale Makita pentru utilizare in activitați profesionale.ForeStore este distribuitor autorizat al intregii game de produse MakitaStihlViking si Rothenberger. Pentru situațiile neprevazute, specialistii nostri va la dispozitie cu o unitate de Service autorizat Makita Stihl Rotakt in care se vor efectua constatari si reparatii a intregii game de unelte comercializata atat in garanție cat si post garanție.

Garantie 3 ani

Produsul ASPIRATOR 21L CU ASPIRARE UMEDĂ ŞI USCATĂ CLASA L - MAKITA VC2512L se incadreaza in campania Garantie 3 ani, campanie destinata  pentru marcile Makita si MT. Campanie valabila pentru bunurile achizitionate de pe teritoriul Romaniei si Republica Moldova. Nu se acorda garantie extinsa pentru bunurile vandute prin internet de pe pagini web in limba romana dar operate din Ungaria, Polonia si alte tari. Pentru a beneficia de Garantie 3 ani, in maxim 30 zile de la achizitionare, produsul va trebui inscris pe pagina makita.ro in sectiunea My Makita, impreuna cu factura de achizitie. Garantia Extinsa se acorda doar in cazul completarii informatiilor solicitate cu date complete si corecte. Inclusiv incarcarea documentului fiscal si a certificatului de garanție original emis de Makita Romania și primit odata cu achizitionarea masinii. Neindeplinirea acestor conditii va duce automat la invalidarea certificatului de garantie extinsa.  
VC2512L
2019-06-30